Les inscripcions estan tancades

PLACES EXHAURIDES

Cuidant les meves relacions III: El Dol.

Sessió presencial | Barcelona

Amb Neus Andreu Monsech

Eines per aprendre a tancar relacions o maneres d'entendre-les

que ja no ens serveixen. 

 

Informació pràctica


Calendari

30 de maig

Horaris

De 17 a 20 h

Estructura del taller

1 sessió de 3 hores


Idioma

Català

Lloc

Barcelona. Local de Fil a l'agulla (Carrer de Sants 10). Espai amb accessibilitat.

Preu

15 €

Es podrà fer el pagament en un import únic. Sobre el taller

Perdre una relació o la idea que en teníem implica un procés d'elaboració, el dol.

El dol va de deixar anar persones o idees sobre les relacions i nosaltres mateixes. I deixar anar va d'aprendre a estar amb el buit, de superar la por a allò desconegut, de transitar per estats emocionals difícils. Per poder estar amb el buit necessitem sostè intern i extern, necessitem fer treball interior i, també, necessitem de la comunitat. 

En aquest monogràfic donarem eines per aprendre a tancar relacions o maneres d'entendre-les que ja no ens serveixen. Formadora

Odoo • Imatge i text

Neus Andreu Monsech

Nascuda a Barcelona, llicenciada en Dret a la Universitat de Barcelona i Diplomada en Treball de Processos per Processwork UK. Exerceix com a facilitadora de grups, formadora, consultora organitzacional. És cofundadora de Fil a l'agulla i de la primera escola internacionalment reconeguda de Treball de Processos a l'Estat Espanyol. És també mare de dues criatures que la inspiren en cada pas. Durant els últims 20 anys ha treballat en un ampli ventall d'àmbits a diferents països: des de la cooperació internacional, la defensa dels drets humans, el trauma col·lectiu i la justícia transicional fins a la prevenció i atenció a la violència de gènere, l'educació, la gestió de conflictes i, més recentment, en l'àmbit de l'emprenedoria, el desenvolupament organitzatiu i la política. La seva passió és donar suport a organitzacions, comunitats, grups i persones en moments de canvi o crisi donant ajudant a la creació de nous patrons de lideratge basats en valors com la inclusió, l'eficiència i la sostenibilitat. Està profundament inspirada pel Treball de Processos, l'ecofeminisme i enfocaments restauratius.És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.