Les inscripcions estan tancades

Cuidant les meves relacions. Propòsit per al 2023 

Sessió presencial | Barcelona

Amb Neus Andreu Monsech


Places exhaurides

Fes el primer pas per a cuidar aquelles relacions que t’importen, començant per tu mateixa, i dota't d'eines per a relacionar-te millor amb el teu entorn.

 

Places exhaurides

Informació pràctica


Calendari

30 de gener

Horaris

De 17 a 20 h.

Estructura del taller

1 sessió de 3 hores


Idioma

Català

Lloc

Barcelona. Local de Fil a l'agulla (C/Sants 10). Espai amb accessibilitat.

Preu

15 €

Es podrà fer el pagament en un import únic. Sobre el taller

Mantenir relacions humanes de qualitat és un element essencial per aconseguir benestar i felicitat. Així ens ho diu el sentit comú i també la comunitat científica de la Universitat de Harvard, que després d’una investigació que s’ha allargat més de setanta anys han arribat a la mateixa conclusió: Les nostres relacions són part de la nostra salut.

No esperis més i fes el primer pas per cuidar aquelles relacions que t’importen, començant per tu mateix/a.

Aquestes són les claus que donarem en aquest taller: 

  • La relació amb una mateixa, la base per poder-nos relacionar amb la resta saludablement

  • Saber diferenciar “el que és teu, del que és meu”

  • El conflicte: algunes claus bàsiques per entendre’l i desenredar-lo

  • El món en les relacions: com les dinàmiques de discriminació macro socials es manifesten en les relacions i no ens n’adonem


Formadora

Odoo • Imatge i text

Neus Andreu Monsech

Llicenciada en dret i Diplomada en Treball de Processos, facilitadora, formadora, consultora organitzacional i una líder apassionada i inspiradora. La seva passió és treballar al límit dels sistemes, donant suport a organitzacions, comunitats i grups en temps de canvi o crisi. Està profundament inspirada pel treball de processos, l'ecofeminisme i els enfocaments restauratius en la gestió del conflicte. Durant els últims 20 anys, el seu treball s'ha centrat en la cooperació internacional, la defensa dels drets humans, el trauma col·lectiu, la violència de gènere, l'educació, la gestió de conflictes i, més recentment, en l'emprenedoria, el desenvolupament organitzatiu i la política. És cofundadora i directora de Fil a l'agulla.És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.