Les inscripcions estan tancades

Eines per donar i rebre feedback

11è mòdul del Curs de cures i gestió democràtica

4a edició | Presencial i online

Com comencem a repensar els nostres models de funcionament i cultures internes

 Odoo • Imatge amb peu de foto

DATA LÍMIT PER A INSCRIURE'S AL MÒDUL: 17 D'ABRIL

Informació pràctica


Calendari

18 d'abril de 2024

Horaris

Dijous de 9.30 a 13.30 h

Estructura del curs

1 sessió de 4 h (Aquest mòdul forma part del Curs de cures i gestió democràtica)

Idioma

Català

Format

Presencial i Online

Presencial: Local de Fil a l’agulla, Carrer de Sants 10, espai amb accessibilitat

Preu i opcions de pagament

70 €

 Presentació del mòdul: Eines per donar i rebre feedback 


El feedback és una eina important a les organitzacions per millorar l'exercici, el desenvolupament personal i professional, i la comunicació oberta i honesta entre els membres de l'organització.
Pot ser proporcionat en diferents formes, a través de comentaris informals, avaluacions laborals, enquestes de satisfacció, entre d'altres. I pot ser donat per diferents persones i rols, dins i fora l'organització. L'organització necessita obrir-se al feedback del seu entorn, de les clientes i també d’altres organitzacions i persones amb les quals col·laborem o teixim aliances. Ens ajuda a identificar fortaleses i àrees de millora. I també pot ser útil per establir objectius i expectatives clares i dissenyar un pla d'acció per millorar l'exercici i el benestar.
Tot i això, és important destacar que el feedback ha de ser lliurat de manera constructiva i respectuosa, i que els membres de l'organització han d'estar oberts i disposats a rebre retroalimentació.
En el mòdul compartirem habilitats i eines per promoure una comunicació eficaç, directa i compassiva i desenvolupar el feedback crític i apreciatiu. Posarem exemples sobre quins espais i mecanismes pot generar una organització perquè la informació sigui més fluida i alguns sistemes de feedback que contribueixin al creixement de les persones i l’organització.

A qui va dirigit:

Per a persones emprenedores, persones que treballen en empreses, organitzacions, cooperatives i entitats del tercer sector. Entitats governamentals i equips directius d’institucions educatives, persones que lideren, coachs, consultores i facilitadores organitzacionals.

És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.