Les inscripcions estan tancades

L'acompanyament a persones

5è mòdul del Curs de cures i gestió democràtica

4a edició | Presencial i online

Com comencem a repensar els nostres models de funcionament i cultures internes

 Odoo • Imatge amb peu de foto

DATA LÍMIT PER A INSCRIURE'S AL MÒDUL: 17 DE GENER

Informació pràctica


Calendari

18 de gener de 2024

Horaris

Dijous de 9.30  a 13.30 h

Estructura del curs

1 sessió de 4 h (Aquest mòdul forma part del Curs de cures i gestió democràtica)

Idioma

Català

Format

Presencial i Online

Presencial: Local de Fil a l’agulla, Carrer de Sants 10, espai amb accessibilitat.

Preu

70 €

Presentació del mòdul: L'acompanyament a persones

Tenir eines i espais formals per acompanyar les persones individualment és important perquè aquestes se sentin vistes i acompanyades en el seu procés d’encaix i desenvolupament dins de l’organització i puguin aportar tot allò que vulguin aportar. L'acompanyament a persones les ajuda a millorar el seu exercici, desenvolupar noves habilitats i competències, superar obstacles i desafiaments, i assolir els seus objectius i fites amb un major benestar.
Per a poder-ho fer és important tenir espais de seguiment formals per saber com se senten les persones pel que fa a la motivació i el sentit, si encaixen i ressonen amb el propòsit de l’organització, si se senten apropiades de la cultura i el funcionament organitzatiu, si tenen necessitats de suport tècnic i/o formació, si se senten bé a l’equip del qual formen part, si tenen conflictes i necessiten suport per poder-los gestionar, si se senten estressades o no, quins són els motius i com podem donar suport, etc.
En aquest mòdul presentarem diferents maneres de dur a terme aquest suport i algunes eines i habilitats concretes que ho poden facilitar.

A qui va dirigit:
Per a persones emprenedores, persones que treballen en empreses, organitzacions, cooperatives i entitats del tercer sector. Entitats governamentals i equips directius d’institucions educatives, persones que lideren, coachs, consultores i facilitadores organitzacionals.

És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.