Les inscripcions estan tancades

La gestió de l'estrès 

6è mòdul del Curs de cures i gestió democràtica

4a edició | Presencial i online

Com comencem a repensar els nostres models de funcionament i cultures internes

 Odoo • Imatge amb peu de foto

DATA LÍMIT PER A INSCRIURE'S AL MÒDUL: 31 DE GENER

Informació pràctica


Calendari

1 de febrer de 2024

Horaris

Dijous de 9.30  a 13.30 h

Estructura del curs

1 sessió de 4 h (Aquest mòdul forma part del Curs de cures i gestió democràtica) 

Idioma

Català

Format

Presencial i Online

Presencial: Local de Fil a l’agulla, Carrer de Sants 10, espai amb accessibilitat.

Preu i opcions de pagament

70 €

 Presentació del mòdul: La gestió de l'estrès

Un dels aspectes que més afecta el benestar laboral és l’estrès. És tan habitual que fins i tot l’Organització Internacional del Treball l’ha catalogat com l’epidèmia del segle XXI.
Una organització humana i que cuida és aquella que fomenta que l’equip estigui sota uns nivells de pressió i d’estrès sostenibles. Les organitzacions necessiten, abans de res, deixar de normalitzar i justificar l’estrès que viuen com inevitable i adoptar el compromís ferm de buscar maneres de promoure els canvis necessaris per generar llocs de treball més saludables. Això implica portar a terme canvis organitzatius a diferents nivells així com aprendre eines a escala personal i relacional per aprendre a posar límits a la pressió interna i externa.
Prendrem consciència de quina és la cultura de l'organització en relació amb el treball i l'estrès, quina volem promoure i què ens ho impedeix. Aprendrem a identificar els símptomes d'estrès i burn out en les persones d'una organització i oferirem eines concretes per gestionar l'estrès en l'àmbit organitzatiu (mesura de càrregues, espais de suport, persones referents, etc) i en l'àmbit personal i relacional (organització i gestió de la feina, posar límits a la pressió interna i externa, notar quan exercim pressió, etc).


A qui va dirigit:
Per a persones emprenedores, persones que treballen en empreses, organitzacions, cooperatives i entitats del tercer sector. Entitats governamentals i equips directius d’institucions educatives, persones que lideren, coachs, consultores i facilitadores organitzacionals.

És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.