Les inscripcions estan tancades

Les dinàmiques del grup i el posicionament de la mestra

1r mòdul del curs de facilitació de grups en el món educatiu 

3a edició | ONLINE

Un curs adaptat a les necessitats que recollim de mestres i docents dels centres que acompanyem 

 Odoo • Imatge amb peu de foto

DATA LÍMIT PER A INSCRIURE'S AL MÒDUL: 8 D'OCTUBRE

Informació pràctica


Calendari

11 i 25 d'octubre.

Estructura del curs

Dues sessions de 2 h cadascuna amb exercicis
 

Horaris

Dimarts de 18 a 20 h.

Idioma

Castellà (alguns materials i exercicis que es lliuraran estaran només en català)


Format

ONLINE

Preu

65 €  

El pagament es realitza en un únic import.

Continguts

En el primer mòdul abordarem el funcionament de les dinàmiques dels grups i introduirem eines que ajudin a conèixer-se i a crear comunitat, que anirem explorant al llarg de tot el curs: el joc, les dinàmiques que inclouen moviment, el teatre, els contes i les històries i els rituals.


Posarem també el focus en nosaltres mateixes, en el propi posicionament i en com influeix aquest a la dinàmica grupal. Aprendrem a situar-nos en un lloc que afavoreixi el nostre propi apoderament per a conèixer millor i portar a la pràctica la visió i les expectatives que tenim pel món de l'educació.


  • El posicionament: conèixer la direcció bàsica i la visió personal de la vocació professional.

  • Crear comunitat en el món educatiu: conèixer-nos, conèixer-se i crear comunitat. Què entenem per això i com facilitar-ho.

  • La facilitació en el món educatiu: el rol de la persona que facilita, com desenvolupar-lo i per a què. Quin és el seu paper en el món educatiu? Com es complementa amb el rol de mestra, professora, educadora, personal no docent?

Formadora

Sara Carro

Educadora, formadora y facilitadora. Llicenciada en Història, postgraduada en Cultura de Pau i Diplomada en Treball de Processos. Em sento especialment vinculada al món educatiu. Estic interessada a acompanyar a les organitzacions, incloses escoles i centres educatius, en caminar el seu camí i descobrir el potencial que amaguen les tensions i els conflictes. M'importa com ens tractem i com són els processos tant com els resultats. Generar ambients inclusius i comunitats que atenguin les dinàmiques de discriminacions és el que m'apropa més al sentit de la meva feina. També m'agrada el món dels somnis, dels mites i la fantasia. He publicat dos contes infantils.

Odoo • Imatge i text 

Informació sobre el curs

Aquest curs està dirigit a persones que es dediquen al món de l’educació: Mestres i professorat d’infantil, primària i secundària, educadores, monitores, i personal no docent. Està reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Veure aquí la informació sobre el curs complet.

 NORMATIVA DE LA MATRÍCULA DEL CURS.

És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per matricular-se. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció. 
Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org