Les inscripcions estan tancades

Poder i no discriminació

2n mòdul del curs de facilitació de grups en el món educatiu

3a edició | ONLINE

Un curs adaptat a les necessitats que recollim de mestres i docents dels centres que acompanyem 

 Odoo • Imatge amb peu de foto

DATA LÍMIT PER A INSCRIURE'S AL MÒDUL : 6 DE NOVEMBRE

Informació pràctica


Calendari

8 i 22 de novembre

Horaris

Dimarts de 18 a 20 h.

Estructura del curs

Dues sessions de 2 h cadascuna amb exercicis.

Idioma

Castellà (alguns materials i exercicis que es lliuraran estaran només en català)

 

Format

ONLINE

Preu i opcions de pagament

65 €  
El pagament es realitza en únic import.

Continguts del mòdul: Poder i discriminació 

En el segon mòdul posarem el focus a entendre les dinàmiques de poder que es donen en els grups. Sovint quan parlem de poder la gent ho relaciona amb l'abús del poder. 

Com podem utilitzar (i ensenyar a utilitzar) el poder en favor del bé comú i no de la discriminació? Com es generen els centres i els marges? De què depèn que a unes persones se les escolti i se les valori més que a unes altres? Què és important tenir en compte per a promoure dinàmiques relacionals sanes? 


Parlarem de poder, rang i privilegis des de la visió sistèmica dels grups i llançarem preguntes que ens ajudin a tenir més consciència de la nostra pròpia relació amb el poder.


El contingut del segon mòdul inclou:


  • Els grups: una visió multinivell i sistèmica que ens aproxima a conèixer la complexitat dels grups i a tenir una eina per a entendre les dinàmiques internes.

  • Poder rang i privilegis: com entenem el poder, quins tipus hi ha i com treballar i gestionar les dinàmiques de poder entre els marges i el centre dels grups.


Informació sobre el curs

Aquest curs està dirigit a persones que es dediquen al món de l’educació: Mestres i professorat d’infantil, primària i secundària, educadores, monitores, i personal no docent. Està reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Veure aquí la informació sobre el curs complet.


Formadora

Sara Carro Ibarra

Educadora, formadora y facilitadora. Llicenciada en Història, postgraduada en Cultura de Pau i Diplomada en Treball de Processos. Em sento especialment vinculada al món educatiu. Estic interessada a acompanyar a les organitzacions, incloses escoles i centres educatius en caminar el seu camí i descobrir el potencial que amaguen les tensions i els conflictes. M'importa com ens tractem i com són els processos tant com els resultats. Generar ambients inclusius i comunitats que atenguin les dinàmiques de discriminacions és el que m'apropa més al sentit de la meva feina. També m'agrada el món dels somnis, dels mites i la fantasia. He publicat dos contes infantils.

Odoo • Imatge i text

Veure la normativa del curs

És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per matricular-se. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció. 
Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org