Les inscripcions estan tancades

Feminisme per a homes

Espai mensual d'aprofundiment


PLACES LIMITADES!

2a edició | Girona

Per a homes cisgènere que vulguin reconéixer els seus privilegis, assumir responsabilitat pels danys causats  i prendre paper actiu de col·laboració amb la lluita feminista

 Odoo • Imatge amb peu de foto

DATA LÍMIT PER A INSCRIURE'S AL CURS: 24 D'OCTUBRE

Informació pràctica


Calendari

25 octubre, 22 novembre, 13 desembre de 2023

24 gener, 21 febrer, 20 març, 24 abril i 22 maig de 2024

Horaris

Dimecres de 17.30 a 20.30

Estructura del curs

8 sessions de 3 hores


Idioma

Català

Lloc

Girona. Espai Cooperativa 7estrelles

Preu i opcions de pagament

350 € Es podrà fer el pagament en un import únic. 

Presentació del curs

Donada la bona rebuda que han tingut la primera edició de l'espai mensual d’Aprofundiment en Feminisme per a homes  i les càpsules que hem realitzat al llarg dels darrers anys, aquest espai formatiu és una resposta a la demanda de continuar treballant d’alguns dels homes que hi han assistit.

Ara oferim un acompanyament de major llargada que permetrà aprofundir més en el procés de responsabilització i de consciència que la nostra societat i el món sencer necessita que facin els homes cis-gènere. I no només per aturar la violència masclista, sinó també per acabar amb el racisme i altres formes de dominació i opressió derivades del patriarcat.

Des de Fil a l’Agulla volem contribuir a posar fi a la violència masclista i a lluitar contra la impunitat, i per això des de fa ja un parell d’anys organitzem espais formatius on els homes cis-gènere: 

- Aprenguin reconèixer els seus privilegis, i la violència que se'n deriva i aprofundeixin sobre les seves causes i  conseqüències

- Assumeixin responsabilitat pels danys causats per ells directament o pels seus companys i facin un treball actiu de reparació

- Prenguin un paper actiu, individual i col·lectiu, de col·laboració amb la lluita feminista.

Formadora

Odoo • Imatge i text

Anna Galí

Estudiant de Treball de Processos des del 2016, quan m’adono que la meva vida ocorre molt sovint en grups i comunitats, ja sigui laboralment, vivint en comunitat, en els espais activistes o en l’àmbit social, i necessito entendre’n millor les dinàmiques per intervenir-hi conscientment. Vull acompanyar a grups perquè puguin fer el que fan atenent a tots els nivells i a les persones que en són part, i m’interessen especialment les dinàmiques de rang i presa de responsabilitat com a camí per transformar les relacions, els grups i el món. Actualment col·laboro en alguns projectes de Fil a l’Agulla com a formadora, facilitadora i terapeuta.

Preu i pagament

El preu de la formació és de 350 €.

És obligatori fer la inscripció iefectuar el pagament per matricular-se. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció. Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.

Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.