Amb les eines i actituds necessàries podem aprendre a atendre els conflictes a temps i a convertir-los en fonts d’aprenentatge, informació i cohesió.

Informació pràctica
Calendari
Dissabte 11 de novembre
Horaris
De de 10h a 14h i de 15.30h a 18.30h
Estructura del taller
1 sessió de 7 hores
Idioma
Català
Format
Presencial al local de Fil a l'agulla. Carrer de Sants 10, de Bacelona
Preu
80 €
Es podrà fer el pagament en un import únic.
Sobre el taller
Els conflictes són una realitat que no podem evitar, i ben portats són un símptoma de salut democràtica. Són una expressió de la nostra diversitat.
Podem prevenir que arribin a ser intractables, podem prevenir el deteriorament de les relacions i la toxicitat dins els nostres equips i organitzacions, però el conflicte no el podem evitar.
Amb les eines i actituds necessàries podem aprendre a atendre els conflictes a temps i a convertir-los en fonts d’aprenentatge, informació i cohesió.
Durant aquesta formació donarem algunes claus per poder construir resiliència al voltant del conflicte a través de marcs conceptuals i eines concretes.
Parlarem de...
Què és el conflicte i quina és la seva funció
Mirada sistèmica dels conflictes
La relació amb el conflicte: la base per poder-lo abordar
Les fases del conflicte
El paper de la facilitació en la gestió de conflictes
Formadora

Neus Andreu Monsech
Llicenciada en dret i Diplomada en Treball de Processos, facilitadora, formadora, consultora organitzacional i una líder apassionada i inspiradora. La seva passió és treballar al límit dels sistemes, donant suport a organitzacions, comunitats i grups en temps de canvi o crisi. Està profundament inspirada pel treball de processos, l'ecofeminisme i els enfocaments restauratius en la gestió del conflicte. Durant els últims 20 anys, el seu treball s'ha centrat en la cooperació internacional, la defensa dels drets humans, el trauma col·lectiu, la violència de gènere, l'educació, la gestió de conflictes i, més recentment, en l'emprenedoria, el desenvolupament organitzatiu i la política. És cofundadora i directora de Fil a l'agulla.
És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció. Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.
Podeu veure aquí la normativa d'inscripcions.