Xerrada Cap a una nova cultura organitzacional. La necessitat d'un lideratge facilitador
Lliure
Les vendes acaben en 20/6/24 23:59 (Europe/Madrid)
Quantitat

Cap a una nova cultura organitzacional

La necessitat d'un lideratge facilitador


Xerrada d'expertes dins del marc del Curs triennal de facilitació de grups

Sessió online / Idioma: espanyol

Amb Uli Escorihuela

Com exercir un lideratge facilitador, més participatiu i transparent  
 

Informació pràctica


Calendari

20 de juny

Horari

De 17 a 18.30 h

Estructura de la xerrada

1 sessió de 1,5 hores


Idioma

Espayol

Format 

Online

 

Preu

Xerrada gratuïta


Sobre la xerrada

Existeix una demanda creixent en l'àmbit organitzacional per fer les coses d'una altra manera, més participativa, més transparent, que tingui més en compte a les persones. 

Per a aconseguir-ho es necessita canviar algunes regles culturals arrelades que comprometen aquest procés de canvi. 

Un lideratge facilitador i transformador està demostrant ser una eina fonamental per a assegurar que el canvi tingui èxit.


Aquesta xerrada forma part del Curs triennal de facilitació de grups, formació coorganitzada per Fil a l'agulla i l'Escola de Treball de Processos.

El formador

Uli Escorihuela

Consultor, facilitador i formador en temes relacionats amb nous models organitzacionals, facilitació de processos d'equip i lideratge conscient. Llicenciat en Matemàtiques i Filosofia, expert en Teoria de Sistemes Vius, porta més de 20 anys investigant com funcionen els grups humans, equips i organitzacions, i com intervenir en ells perquè siguin més conscients i efectius. Aquest interès li va portar primer a fundar El Camino del Elder, un projecte que ha liderat durant més de 10 anys, i després a integrar-se a Fabrika, un centre amb vocació internacional dedicat a la transformació cultural d'empreses i organitzacions cap a una cultura més efectiva, afectiva i adaptativa. Enamorat de la vida i creient profund en la capacitat de les persones per a, colaborativamente, aconseguir assoliments que ens permetin habitar d'una manera més ètica i sostenible aquest planeta, alterna la seva residència entre Artosilla (petit llogaret al Prepirineu d'Osca) i Sant Sebastià (seu de Fabrika).

Promou: ​Finança:És obligatori fer la inscripció per a reservar la plaça. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.  Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org.